Terug naar de basis met Corona

We kunnen er niet omheen... Corona.
Lockdown, regels, mondkapjes, samen staan we sterk enzovoort.
Maar ja, hoe ga je om met al die beperkingen? Wat mag er niet? Maar vooral, wat mag er wel? En dan hebben we ook nog zoiets als emotioneel welzijn.

Positieve energie!

Daar waar we bij Ritmiek in de eerste ronde vol energie en power de strijd aangingen met Corona, zitten we nu in een heel andere flow.

Daar waar we de straat op gingen om muziek te maken voor mensen in de verschillende wijken, waar we eindeloos lessen filmden en challenges uitwerkten en online acties hielden voor de korte termijn, zijn we nu bezig met de langere termijn.

Wat kunnen we niet meer, maar vooral: wat kunnen we nog wel!  En wat willen mensen? Daar waar iedereen vorig jaar met goede moed en enigszins positief aan de lockdown begon (het zou immers maar een paar weken duren), is iedereen nu in afwachting waar het eind van de tunnel is.

Des te ingewikkelder om de positiviteit erin te houden. Des te mooier om te merken dat we met hele enthousiaste collega’s werken. We hebben allemaal onze dip momenten gehad. Maar we zijn daar ook doorheen gekomen. Nu zijn we allemaal keihard bezig om de positiviteit over te brengen om ons heen. Acties, extra filmpjes, challenges. We zijn nog altijd goed vertegenwoordigd. Wie wat wil, kan dat bij ons krijgen.

Deze week hebben we een mega spel in Oosterbeek. Achter ruim 40 ramen door heel Oosterbeek heen hangt een letter die in een woordzoeker geplaatst kan gaan worden. Na het wegstrepen van de 20 woorden, blijven er een aantal letters over die samen een zin vormen. Een spannende zoektocht en een grote uitdaging voor grote en kleine puzzelfans.

#samensterk #positiviteit #ritmiekbeatscorona

Geschreven door Mariska Aalders