Corona

Steun Ritmiek Dans en Muziek tijdens de coronacrisis.

Ritmiek Dans en Muziek hanteert de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat Ritmiek voorlopig, zolang de richtlijnen het voorschrijven, online zijn lessen blijft aanbieden in de huidige vorm die het nu heeft. Ritmiek heeft een groot aantal docenten die als zzp-er werkzaam zijn die wij alleen kunnen doorbetalen als de betaling van de huidige abonnementen door blijft lopen. Wij rekenen daarbij op jullie steun, ook als je de lessen nu even in de pauze hebt gezet.

Zodra de coronacrisis ten einde is of dat de regels dermate worden versoepeld dat we weer op locatie kunnen lesgeven hebben jullie ook een school om weer naar terug te keren.

Houd in de tussentijd onze website en diverse sociale media kanalen in de gaten. Daarop is het actuele aanbod te zien van verschillende leerzame en leuke extra online lessen, cursussen en webinars die wij aanbieden, gratis of tegen een kleine vergoeding.

 

Wij volgen de adviezen op van het RIVM.

Uiteraard laten wij onze leerlingen niet in de steek. Al onze dans- en muzieklessen worden vanaf 16 maart 2020 online gegeven. Alle leerlingen kunnen dus hun les vervolgen.
Daarnaast zijn wij verschillende lessen en activiteiten aan het opnemen.

Volg onze extra online huiskamerconcerten, dans- en muzieklessen en webinars, kijk op:

Op de hoogte blijven?
Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter!

 

‘Onze docenten en medewerkers krijg je niet klein, ook online zullen wij er voor jullie zijn!’

 

Het team van Ritmiek Dans en Muziek