Bente Dekker

Al op jonge leeftijd merkte ik dat dans voor mij iets speciaals was, iets waarvan ik ontzettend kon genieten en wat mij enorm veel energie gaf. Mijn passie voor dans ontwikkelde zich in de loop der jaren steeds meer waardoor ik ging denken aan een dansopleiding zodat ik altijd met dans bezig zou kunnen zijn.

In juli 2015 ben ik afgestudeerd aan de HBO Fontys Academie voor Danseducatie. Ik ben een echte allround danser en dansdocent. Ik vind het leuk om in veel verschillende dansstijlen lessen te volgen en te geven. Zo interesseer ik mij o.a. in uiteenlopende stijlen zoals klassiek ballet, moderne dans, jazzdans, streetdance, Afro-jazz, hiphop, dansimprovisatie en Salsa. Ik geef graag les aan verschillende leeftijdsgroepen en niveaus, zodat er veel afwisseling blijft in het lesgeven. Tijdens de lessen die ik geef streef ik ernaar om leerlingen te helpen groeien in hun danskwaliteiten en tegelijkertijd een prettige sfeer te creëren waardoor leerlingen optimaal kunnen genieten van dans.

Zelf volg ik nog vaak danslessen op hoog niveau zodat ik geïnspireerd blijf en op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen in de danswereld.