Dansles?

Denk jij eraan om dansles te gaan volgen? Wat een goed idee! Bij Ritmiek Dans en Muziek ben je hiervoor aan het juiste adres.

 

Ritmiek Dans en Muziek biedt namelijk verschillende soorten danslessen aan. Dit wordt gedaan voor allerlei verschillende leeftijdscategorieën. Ben jij benieuwd of jouw leeftijd er ook tussen zit? Of wil je weten welke lessen Ritmiek Dans en Muziek allemaal aanbiedt? Lees dan vooral snel verder!

 

Van pop tot klassiek, van jazz tot rock, van ballet tot hiphop, van urban tot jazzdance! Bij Ritmiek kan het allemaal, er is namelijk dansles voor ieder wat wils. Onze scholing begint al bij de peuters, en loopt in een doorgaande lijn door tot en met de volwassen leeftijd. Het maakt niet uit wat voor dansles je wil volgen, bij Ritmiek raak je nooit uitgeleerd. Kijk eens rustig rond tussen ons aanbod, er zit vast iets tussen wat je leuk vind!

 

De ervaren docenten van Ritmiek Dans en Muziek hebben stuk voor stuk een grote passie voor hun vak met persoonlijke aandacht voor iedere leerling, waarbij de leeftijd niet uitmaakt. Zij vinden het belangrijk dat de leerling zich thuis voelt en op zijn of haar gemak. Want als je je op je gemak voelt, leer je ten slotte het best en pak je het snelst dingen op. En zo blijft les volgen natuurlijk het leukst! Benieuwd naar onze docenten? Klik dan hier!

 

Benieuwd naar ons rooster voor seizoen 2021/2022? Klik dan hier!

 

Ben je geïnteresseerd geraakt in een van onze danslessen en wil je graag een proefles volgen? Of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via planning@ritmiek.nl