Drums

Een drumstel is een verzameling slaginstrumenten dat door 1 speler wordt bespeeld. De basisopstelling bestaat uit een aantal trommels en bekkens. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen al drumles volgen, ook jongeren en volwassenen kunnen drumles volgen.
Ook nieuwsgierig naar drumles? Schrijf je snel in voor je proefles, om te ervaren hoe het is.

Onze Drumdocenten:
Drumles krijg je van onze ervaren drumdocenten die een gedegen opleiding hebben gedaan en / of veel podiumervaring hebben opgedaan met de drums. Al onze docenten beschikken over ruime didactische vaardigheden, en over de capaciteit om de les op iedere individuele leerling te laten aansluiten.

Oefenen:
Wij raden aan om iedere dag zo’n 20 minuten te oefenen, oefening baart immers kunst. Wij adviseren om te oefenen liefst op een vast tijdstip, zodat je een dagelijkse routine opbouwt. Daardoor zul je zien dat je sneller vooruit gaat en worden de muzieklessen nog leuker.

Resultaat:
In een korte tijd bouw je een repertoire aan liedjes op die je kunt spelen. Daarmee kun je solo spelen, of in een kleine bezetting, of met anderen samen in een band. Ieder jaar zijn er voorspeelavonden waar alle leerlingen aan meedoen.

Praktische Informatie Drumles:
Je hebt een drumstel nodig en een aantal handige accessoires zoals een drumkruk, drumstokken en een muzieklessenaar. Vraag je docent om advies voor je iets gaat aanschaffen.

Enthousiast over onze drumles bij Ritmiek Dans en Muziek? Je kunt gedurende het hele jaar instromen in de lessen die wij laten aansluiten op jouw niveau. Speelde je het instrument nog nooit of heb je daar vanuit het verleden al wat ervaring mee? In de beide gevallen gaan we graag met je aan de slag. Volg iedere week een les van 30 minuten, eens in de 14 dagen gedurende 45 minuten of in een ander ritme dat jij prettig vindt.

Tip:
Geen eigen drumstel? Een drumstel is bij ons te huur.

Wil je meedoen met een proefles? Meld je dan snel aan!

Inschrijven

Rooster Arnhem

Maandag
In overleg