Dwarsfluit

De dwarsfluit is een gemakkelijk te leren instrument. Je kunt al snel leuke liedjes spelen. Jonge kinderen kunnen spelen op een instrument met een gebogen kopstuk, waardoor het instrument verkort wordt. Draag je een beugel, dan is dat normaal gesproken geen belemmering om dwarsfluit te kunnen spelen.

De mogelijkheden met de dwarsfluit zijn eindeloos. Je kunt met dit instrument verschillende muziekstijlen spelen. Op de muziekschool gebruiken wij voornamelijk klassieke muziek als lesmateriaal, maar ook lichte muziek is heel goed mogelijk.

Onze Dwarsfluitdocenten:
Dwarsfluitles krijg je van onze ervaren dwarsfluitdocenten die een gedegen opleiding hebben gedaan en / of veel podiumervaring hebben opgedaan met de dwarsfluit. Al onze docenten beschikken over ruime didactische vaardigheden, en over de capaciteit om de les op iedere individuele leerling te laten aansluiten.

Oefenen:
Wij raden aan om iedere dag zo’n 20 minuten te oefenen, oefening baart immers kunst. Wij adviseren om te oefenen liefst op een vast tijdstip, zodat je een dagelijkse routine opbouwt. Daardoor zul je zien dat je sneller vooruit gaat en worden de muzieklessen nog leuker.

Resultaat:
In een korte tijd bouw je een repertoire aan liedjes op die je kunt spelen. Daarmee kun je solo spelen, of in een kleine bezetting, of met anderen samen in een band. Ieder jaar zijn er voorspeelavonden waar alle leerlingen aan meedoen.

Praktische Informatie dwarsfluitles:
Je hebt een dwarsfluit nodig met minimaal een keyboard of piano. Vraag je docent om advies voor je iets gaat aanschaffen.

Enthousiast over onze dwarsfluitles bij Ritmiek Dans en Muziek? Je kunt gedurende het hele jaar instromen in de lessen die wij laten aansluiten op jouw niveau. Speelde je het instrument nog nooit of heb je daar vanuit het verleden al wat ervaring mee? In de beide gevallen gaan we graag met je aan de slag. Volg iedere week een les van 30 minuten, eens in de 14 dagen gedurende 45 minuten of in een ander ritme dat jij prettig vindt.

Tip:
Geen eigen dwarsfluit? Veel instrumenten zijn te huur bij ons.

Wil je meedoen? Schrijf je dan hier in.

Inschrijven

Rooster Online

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
  • Alle locaties
  • Adres: Alle locaties
  • Postcode en Stad: 6865 HJ Online