Keyboard

Op een keyboard kun je zelf je favoriete muziekstijl kiezen, ritmes invoegen, een klankkleur instellen en een tempo kiezen. Eigenlijk ben je dus naast muzikant ook een beetje componist.

Bij ons krijg je keyboardles op één van de twee Yamaha keyboards of de digitale Technics piano. Deze zijn met elkaar verbonden en ook met de computer voor digitale mogelijkheden, zoals het maken van arrangementen. Met behulp van het programma Earz volg je tevens een muzikale training. Het gaat daarbij om noten lezen, gehoor- en ritmeoefeningen, instrumentenherkenning, muziektheorie enzovoorts.

Ook nieuwsgierig naar keyboardles? Schrijf je snel in voor je proefles, om te ervaren hoe het is.

Onze keyboarddocenten:
Keyboardles krijg je van onze ervaren keyboarddocenten die een gedegen opleiding hebben gedaan en / of veel podiumervaring hebben opgedaan met de piano, keyboard of toetsen Al onze docenten beschikken over ruime didactische vaardigheden, en over de capaciteit om de les op iedere individuele leerling te laten aansluiten.

Oefenen:
Wij raden aan om iedere dag zo’n 20 minuten te oefenen, oefening baart immers kunst. Wij adviseren om te oefenen liefst op een vast tijdstip, zodat je een dagelijkse routine opbouwt. Daardoor zul je zien dat je sneller vooruit gaat en worden de muzieklessen nog leuker.

Resultaat:
In een korte tijd bouw je een repertoire aan liedjes op die je kunt spelen. Daarmee kun je solo spelen, of in een kleine bezetting, of met anderen samen in een band. Ieder jaar zijn er voorspeelavonden waar alle leerlingen aan meedoen.

Praktische Informatie keyboardles:
Je hebt een keyboard, keyboardstandaard nodig en een muzieklessenaar . Vraag je docent om advies voor je iets gaat aanschaffen.

Enthousiast over onze keyboardles bij Ritmiek Dans en Muziek? Je kunt gedurende het hele jaar instromen in de lessen die wij laten aansluiten op jouw niveau. Speelde je het instrument nog nooit of heb je daar vanuit het verleden al wat ervaring mee? In de beide gevallen gaan we graag met je aan de slag. Volg iedere week een les van 30 minuten, eens in de 14 dagen gedurende 45 minuten of in een ander ritme dat jij prettig vindt.

Tip:
Geen eigen keyboard? De keyboard is te huur bij ons.

Wil je meedoen met een proefles? Meld je dan snel aan!

Inschrijven