Muziekles?

Denk jij eraan om muziekles te gaan volgen? Wat een goed idee! Bij Ritmiek Dans en Muziek ben je hiervoor aan het juiste adres.

 

Ritmiek Dans en Muziek biedt namelijk verschillende soorten muzieklessen aan. Dit wordt gedaan voor allerlei verschillende leeftijdscategorieën. Ben jij benieuwd of jouw leeftijd er ook tussen zit? Of wil je weten welke lessen Ritmiek Dans en Muziek allemaal aanbiedt? Lees dan vooral snel verder!

Van gitaar tot cello, van saxofoon tot keyboard, van drums tot dwarsfluit, van piano tot gitaar. Bij Ritmiek kan het allemaal, er is namelijk muziekles voor ieder wat wils. Er zit geen leeftijd gebonden aan onze muzieklessen, alle muzieklessen worden namelijk individueel gegeven. Het maakt niet uit wat voor muziekles je wil volgen, bij Ritmiek raak je nooit uitgeleerd. Kijk eens rustig rond tussen ons aanbod, er zit vast iets tussen wat je leuk vind!

 

De ervaren docenten van Ritmiek Dans en Muziek hebben stuk voor stuk een grote passie voor hun vak met persoonlijke aandacht voor iedere leerling. Zij vinden het namelijk erg belangrijk dat de leerling zich thuis voelt en op zijn of haar gemak. Want als je je op je gemak voelt, leer je ten slotte het best en pak je het snelst dingen op. En zo blijft les volgen natuurlijk het leukst. Benieuwd naar onze docenten? Klik dan hier!

 

Vind je het leuk om muziek te maken, maar wil je eigenlijk ook wel aan je zangkunsten werken? Geef je dan op voor de zangles bij Ritmiek Dans en Muziek! In deze zanglessen leer je wat zingen echt inhoudt; wat de tekst zegt, en hoe je het beste een nummer kunt overbrengen naar je luisteraars. Ook wordt er gekeken naar de zangtechnieken, en wat je kunt leren om nog beter te worden en iedereen omver te blazen!

 

Ben je geïnteresseerd geraakt in een van onze danslessen en wil je graag een proefles volgen? Of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via planning@ritmiek.nl