Gratis les Dansmix

Benodigde ervaring: Geen

Kan jij niet stil zitten en vind jij dansen super leuk? Weet jij alleen nog niet wat voor een dansstijl jij écht leuk vindt? Dan is de les dansmix iets voor jou! Tijdens de les dancemix gaan we in verschillende dansstijlen les geven.

 

Tijdens de les kan jij ontdekken welke stijl je echt leuk vindt en werken we aan de verschillende technieken die iedere dansstijl heeft. Naast de technieken gaan we vooral werken aan gave choreografieën, die je aangeleerd krijgt van een ervaren docent en een dansstagiaire.

 

De verschillende stijlen die hierbij aanbod komen zijn: urban (hiphop), afrodance en Dancehall. Ons doel is om toe te werken naar een eindvoorstelling, maar het belangrijkste wat wij vinden is: plezier in het dansen!

 

Tevens zullen er meerdere dansactiviteiten plaatsvinden binnen Ritmiek Dans en Muziek zo zijn we aan het kijken of er een dansbattle georganiseerd kan worden. Meer informatie volgt hierover!

 

Locatie: Generaal Foukeswesweg 42A, Wageningen

Dag/Tijdstip: Maandag van 18:00 tot 19:00 of van 19:00 tot 20:00

Start datum: Maandag 23 November 2020

Dansles: Dansmix

 

Lijkt het jou leuk om deze GRATIS les te komen volgen? Meld je dan snel aan via onze website: www.ritmiek.nl ! Hopelijk zien wij jou snel!

Kledingvoorschriften:

  • Het dragen van sieraden en horloges is vanwege de veiligheid niet toegestaan

Pietencadeaufestijn voor Gelrepas houders meld je direct aan beperkt aantal cadeaus

Direct inschrijven